Loading...
Search Apps.
Falu - Takvimi, Namazi, Kibla

Falu - Takvimi, Namazi, Kibla

Falenderimi i takon vetem Allahut. Ate e falenderojme dhe vetem...
4.8
|
52 Installs
|
13 Ratings
|
Free

Falu - Takvimi, Namazi, Kibla Screenshots

Post a Review / Comment.

Falu - Takvimi, Namazi, Kibla Description

Falenderimi i takon vetem Allahut. Ate e falenderojme dhe vetem prej Tij falje dhe ndihme kerkojme.

Aplikacioni 'Falu' permbane:

- Takvimi (Kohet per cdo namaz)
- Namazi (Menyra e faljes per cdo namazi)
- Abdesi (Menyra se si merret abdes)
- Kur'an (Disa sure te Kur'anit te transliteruara)
- Kibla (Drejtimi kah kibla)

Trending Categories

Connect with us